YESTERDAY WE LEARN χθες μαθαίνουμε , TODAY WE PRACTISE σήμερα ασκούμε , TOMORROW WE ACHIEVE αύριο επιτυγχάνουμε

Friday, June 5, 2009

Selamat Pengantin Baru,Ain


Selamat Pengantin Baru
buat
Nooraini binti Zaki
She is the first Adida's batch friend that come into the world of marriage.We pray for your happiness...Majlis perkahwinan akan diadakan pada 06hb Jun '09 bertempat di kediaman rasmi beliau di Paka,Terengganu.Lepas ni,jumpa kat induksi dah bergelar isteri oranglah.Hee..hee..

06hb Jun ni juga tarikh pertunangan sepupu aku,Si Am kat Cheras nun.Dia ni lebih muda daripada aku la.Atuk aku pergi malam nanti.

Duk kat rumah ni memang best tambah-tambah hari cuti sekolah.Banyak kendurilah,makan dan makan.....tenet agak laju di sini.Haha..
BLOGGING OFF

2 comments:

Ananz said...

chehss makan je keje ko yerr.. kau lak bila nya mau kawen jgk>???

IKHWAN™ said...

ayak??? soalan cepu emas berlian.Aku tak tau pulak biler aku nak kahwin.Aku tak berape reti dalam bab couple mengouple nie...hehe..tapi kawan perempuan ade beat aku akan kahwin umur 27.Tak tau pulak aku.Suka hati beliau main terjah.Ape-ape pun aku nak enjoy dulu.Aha...apa kata yang dak jadi tunangan orang tu bagi tips nak ngorat.Haa..haaa..(gelak jahat Shin Chan)