YESTERDAY WE LEARN χθες μαθαίνουμε , TODAY WE PRACTISE σήμερα ασκούμε , TOMORROW WE ACHIEVE αύριο επιτυγχάνουμε

Saturday, August 1, 2009

2009 PIKOM PC FAIR II


31 July - 2 August 2009   (11:00am - 9:00pm)
·         KL Convention Centre, Kuala Lumpur
         Map Of Venue
·         Village Mall, Sungai Petani - Kedah
·          Dewan Perbandaran Taiping - Perak
·          Batu Pahat Mall, Batu Pahat - Johor
7 August - 9 August 2009  (11:00am - 9:00pm)
·          Penang International Sports Arena - Penang 
·          Mahkota Parade Melaka - Melaka 
·          Sabah Trade Centre, Kota Kinabalu - Sabah
·          Berjaya Megamall, Kuantan - Pahang
13 August - 15 August 2009  (11:00am - 9:00pm)
·          KB Mall, Kota Bharu - Kelantan
           Map of KB Mall
·          Terengganu Trade Centre, Kuala Terengganu
14 August - 16 August 2009   (11:00am - 9:00pm)
·          Persada Johor International Convention Centre 
·         Stadium Indera Mulia, Ipoh - Perak 
National ICT Month (NIM):July 20th to Aug.20th '09 
改善をイフワーンブログ BLOGGING OFF 에서 블로깅

2 comments:

Ananz said...

aku gi beli keyboard baru... ngan mouse sebijik rm19.. gara2 nak dapatkan lucky draw la nihs.. abes rm68... ayyooo.. pastu suh sepupu aku wat lucky draw tu, aku cakap aku nak mouse.. dia pusing, tetiba tuppp... berenti kat mouse... miahahaha.... dapat satu mouse free walaupun murah takpe, nanti nak beli laptop utk adik aku dah tak payah beli mouse lagi... skang nie dah takder free items dah kalo beli laptop.. leceh nyaaa

IKHWANKAIZEN™ said...

Waa...best giler dapat pegi PC Fair,siap dapat cabutan bertuah lagi.. posting pun tak tau biler nak start...mungkin sempat kot aku pergi PC Fair kat KB Mall nih...tapi takde lah semeriah KL... pergi survey dan tengok2 gadget je lah kot sbb sekarang ni duit tengah sengkek...hehe... Oooo yeke sekarang da takde free items da...emm lecehnyer